Egy gyönyörű virágcsokor talán a legszebb ajándák bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló vagy akár baba köszöntő. Segítségünkkel napokig tartó örömet szerezhet szeretteinek.

Tavaszi zsongás - Kerek csokor, rózsaszín árnyalatú vegyes virágokból

A csokor 3 (L/M/S) méretben választható, ezekről több, méretmegjelöléssel ellátott, összehasonlítható fotót is láthat.

A csokor összeállításánál külön hangsúlyt fektetünk a virágok elérhetőségére és beszerezhetőségére.
Még így is előfordulhat, hogy egyes virágokat nem sikerül beszereznünk. Tekintettel arra, hogy még a legnagyobb virágüzletek kínálatában is a több ezernyi virágfajta és szín közül, adott pillanatban csupán néhány száz áll rendelkezésre, elképzelhető, hogy helyettesítünk néhány virágot, de mindig törekszünk a megrendelt csokorhoz hasonló hangulatú alkotás készítésére.      

- A kínálatunkban vannak olyan csokrok, melyeket akár azonnal (2-4 órán belül) el tudunk készíteni, ezek rendszerint vegyes csokrok, választható színárnyalatban "Virágkötő Választása" megjelöléssel.
- Vannak olyan csokrok is, amelyek elkészítéséhez, pontosabban a bennük felhasznált virágok beszerzéséhez néhány nap szükséges. A képernyő bal oldalán található "keresés pontosítása" panel segítségével könnyen szűrheti a csokrokat a kívánt kiszállítási időnek megfelelően.

A termék a fotókon látható tartóedényt nem tartalmazza, hasonló vázát külön vásárolhat a kapcsolódó termékek között.

A szállítási díj külön fizetendő, melynek költségét - korrekt módon - a kiszállításhoz szükséges valós távolságból számítjuk ki.

Tavaszi zsongás - Kerek csokor, rózsaszín árnyalatú vegyes virágokból

  • Cikkszám: FF-11-KE-011
  • Készletinfó: Készleten
  • 7.500Ft - 23.900Ft

  • Nettó ár: 5.906Ft - 18.819Ft

Lehetséges opciók


Címkék: Tavaszi zsongás - Kerek csokor, rózsaszín árnyalatú vegyes virágokból, virágküldés, FloraFutár

Népszerű termékcsoportok